четвъртък, 28 март 2019 г.


Конкурс „Водата - извор на живот“

За поредна година „Водоснабдяване и канализация Шумен“ ООД организира конкурс на тема , посветен на Международния ден на водата, който се отбелязва на 22 март.
През тази година е разширен обхватът на конкурса и заедно с превърналата се в традиция рисунка, всеки млад творец, може да изпрати и своя приказка, есе, стихотворение, поздравителна картичка, дигитална рисунка, изготвено пано или макет, както и авторска песен. Целта  е предстоящото двадесет и първо издание на конкурса „Водата - извор на живот“ да предостави повече възможности за творческа изява.
Предвидени са предметни и парични награди за тези автори, чийто творби бъдат отличени от журито. Амбицията на ВиК Шумен е  да привлече вниманието и да предизвика загриженост у подрастващите към опазването и разумното използване на най-ценния ресурс на планетата - водата.

Днес, 19.03.2019 г. жури в състав:
Председател: 1. Деян Ефтимов - художник
Членове: 1.Валентина Великова - художник
2.Валерий Желязков - художник
В изпълнение на Заповед № 40 / 19.03.2019 г. на Управителя на „В и К Шумен” ООД гр. Шумен се събра в Художествена галерия „Елена Карамихайлова” гр. Шумен за да класира творбите по предварително обявен регламент и представени от участниците в конкурса: “Водата–извор на живот” . От представените 561 творби  в РАЗДЕЛ РИСУНКА, ДИГИТАЛНА РИСУНКА
33 награди са за деца от 3 до 7 години , като две от наградите  журито присъди на наши участници-
Мелтем Хамди  от група „Мечо Пух” и  Кая Гьозджю от група „Врабче”
Честито на малките художници, вълнуващи се от  екологичните проблеми на планетата Земя.








  












Няма коментари:

Публикуване на коментар